İstanbul İli Türkiye’nin sanayisi olarak gelişmiş ilidir. 20 milyondan fazla insana ev sahipliği yapan bu ilde ticaret sirkülasyonu oldukça yüksektir. Tüm bu etkenlere ve olumlu faktörlere rağmen Büyükçekmece ilçesinde hiç bayrakçı bulunmamaktadır. Bilsan Bayrak olarak sektördeki bu açığı kapatmaktayız ve Büyükçekmece bayrak satışı ile hizmet vermekteyiz. Firmaların ve müşterilerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlıyoruz ve bu ihtiyaçlara en uygun şekilde karşılık veriyoruz. Peki hizmetlerimiz neler ve neler yapıyoruz.

Tüm bu hizmetlerimiz sunduğumuz hizmetlerin sadece bir kısmıdır. Türkiye’nin her yerinde kurum ve kuruluşlara hizmet vermekteyiz. Kalite önceliğimizdir, müşteri memnuniyeti ise vizyonumuzdur. Bu prensiplerimiz doğrultusunda Bayrak imalatı yapmaktayız. Bayrakçı nız olarak bir telefon uzağınızdayız. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.

Büyükçekmece Bayrak hakkında firmamız üstün bir hizmet anlayışına sahiptir. Bu ilçede hiç bayrak üretici bulunmaması ve firma, kurum ve kuruluşların bu ihtiyaçlarını ulaşımı zor imkanlarla temin etmesi koşulları göz önününde bulundurulduğunda firmamızın ön plana çıkması kaçınılmaz olmaktadır.

Uzun ve zahmetli yolculuklar sonucu sipariş edilen bayraklar ve flamaların, ulaşım esnasında bozulma,dağılma ve definasyona uğraması kaçınılmazdır. Bayrak alımı yapacak müşterilerimizin, olabilecek en yakın lokasyonlardan temin etmesi kendi faydalarına olacaktır. Firmamızın Büyükçekmece Bayrak varlığını sürdürmesindeki amaç tam olarak budur.

Ürünlerimiz İçin Tıklayın!
ÜRÜNLER
Sipariş Vermek İçin Tıklayın!
BİZE ULAŞIN